Horecabakkerij Roodenrijs heeft plaats voor een Deegmaker / Broodbakker voor circa 38 uur per week.
Horecabakkerij Roodenrijs maakt speciale broodsoorten met respect voor de Natuur. In afstemming met akkerbouwers en grondstofleveranciers wordt gezorgt dat de belasting van de natuur zo klein mogelijk is. Vraag ernaar via horecabakkerij@roodenrijs.nl
Horecabakkerij Roodenrijs werkt volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Ieder bedrijf dat met levensmiddelen werkt, dient van de overheid een systeem te hebben waarmee voedselveiligheid wordt gegarandeerd. Deze regels zijn gebaseerd op Europese wetgeving, die stelt dat alle levensmiddelenbedrijven volgens HACCP-beginselen moeten werken. Deze goedgekeurde hygiënecode is voor een gehele branche geldig en er worden regelmatig controles uitgevoerd.
Horecabakkerij Roodenrijs is erkent door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als leerbedrijf conform artikel 1.5.3, lid 2 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.